Het concept

Sfeervolle alles-in-1 vergaderruimtes in Zwolle

Stijlvolle Meetingrooms Zwolle

Een sfeervol welkom in Zwolle

Op zoek naar een sfeervol en stijlvolle locatie voor een vergadering/ training of om te flexwerken? Met onze digitale presentatie-middelen, 3 minuten vanaf de A28, veel parkeerplaatsen en top catering mogelijkheden zijn wij hét antwoord op je vraag.

SPOT038 heeft twee prachtige ruimtes ingericht door EQ interieur zodat directie-teams, managementteams, young professionals, trainers en coaches geïnspireerd worden en kunnen inspireren. De eerste ruimte, Botter, is geschikt voor 12 personen met daarbij een heerlijke loungeruimte met banken en zitjes. De tweede ruimte, Schokker, heeft een prachtige hoekerker met uitzicht over het zwarte water. Er kan vergadert worden met max. 16 personen en voor een presentatie of lezing is het mogelijk om 24 personen uit te nodigen.

 

Ruime en huiselijke vergaderruimtes 

Wij willen iedereen die onze SPOT038 locaties bezoekt een gevoel van “thuis” geven zodat in een besloten sfeer mooie contacten kunnen leggen en/of rustig en efficiënt kunnen werken. In overleg verzorgen wij luxe lunches en uiteraard koffie/thee en lekkers. Wij zijn de host en willen ervoor zorgen dat alles naar wens is en waar iedereen zich welkom volgt.

Onze locaties hebben een eigen koffie/thee corner met koelkast zodat je rustig en zonder onderbreking kan vergaderen/werken. In de pauzes kun je heerlijk bij ons op de dijk zitten op de loungebanken en uitkijken over het altijd levendige Zwarte Water.

 

De locatie van de meetingrooms:

Zowel de vergaderruimtes als de showroom zitten zijn gevestigd in het bedrijfspand van EQ interieur. Het interieur bedrijf EQ interieur heeft de vergaderruimtes vol passie ingericht. Door de prachtige inrichting kan het bijna niet anders dan dat je in de ruimtes heerlijk kan vergaderen, werken en presenteren. Daarnaast is bedrijfspand is brand new. Pas sinds het begin van 2019 wordt het bedrijfspand gebruikt. De meetingrooms voldoen dan ook aan de nieuwste milieueisen. Het bedrijfspand is gelegen aan het Zwarte Water waar de vergaderruimtes op uitkijken.

 

Centraal in Zwolle

Vanaf de A28 afslag Zwolle is het een kleine 3 minuten rijden om bij de vergaderruimtes te komen. Voor veel bedrijven in Zwolle is het mede door de ligging zeer gemakkelijk om bij ons te komen vergaderen. Ook zijn er op het bedrijfsterrein genoeg gratis parkeerplaatsen voor iedereen.

 

IMG_9009
IMG_8250
IMG_8347