250

Een sfeervol welkom in Zwolle

Op zoek naar een sfeervol en stijlvolle locatie voor een vergadering/ training of om te flexwerken? Met onze digitale presentatie-middelen, 3 minuten vanaf de A28, veel parkeerplaatsen en top catering mogelijkheden.

SPOT038 heeft twee prachtige ruimtes ingericht door EQ interieur zodat directie-teams, managementteams, young professionals, trainers en coaches geïnspireerd worden en kunnen inspireren. De eerste ruimte, Botter, is geschikt voor 12 personen met daarbij een heerlijke loungeruimte met banken en zitjes. De tweede ruimte, Schokker, heeft een prachtige hoekerker met uitzicht over het zwarte water. Er kan vergaderd worden met max. 16 personen en voor een presentatie of lezing is het mogelijk om 24 personen uit te nodigen.

Wij willen iedereen die onze SPOT038 locaties bezoekt een gevoel van “thuis” geven zodat in een besloten sfeer mooie contacten kunnen leggen en/of rustig en efficiënt kunnen werken. In overleg verzorgen wij luxe lunches en uiteraard koffie/thee en lekkers. Wij zijn de host en willen ervoor zorgen dat alles naar wens is en waar iedereen zich welkom volgt.

Onze locaties hebben een eigen koffie/thee corner met koelkast zodat je rustig en zonder onderbreking kan vergaderen/werken. In de pauzes kun je heerlijk bij ons op de dijk zitten op de loungebanken en uitkijken over het altijd levendige Zwarte Water.

Wil je informatie ontvangen over onze locaties? Mail ons via info@spot038.nl

Botterweg 12-S
8042 PA  Zwolle
06-13535647