Inrichting van de vergaderruimtes

Door het interieur bedrijf EQ interieur

Inrichting van de vergaderruimtes van Spot038

Alle ruimtes van Spot038 zijn vol passie ingericht door het professionele interieur bedrijf EQ interieur. De vergaderruimtes hebben allebei hun charme door de juiste inrichting.

De huiselijke meetingroom Botter

De Botter is een vergaderruimte die zeer huiselijk en gezellig ingericht is. In de ruimte staat een grote door de meubelmaker gemaakte vergadertafel met allemaal verschillende stoelen er om heen. Al deze stoelen zijn speciaal voor deze ruimte uitgekozen en zitten erg lekker. In de ruimte staan ook twee kleine bureau's voor zowel flexwerkers als voor mensen die komen vergaderen en even wat willen werken. Deze tafeltjes staan aan een cognac kleurige eetkamerbank van BePureHome. Ziet er fantastisch uit en zit ook nog eens heerlijk. De tafeltjes zijn zo gemaakt dat ze aan de grote tafel geschoven kunnen worden wanneer er een grote groep wil vergaderen. Op die manier is er meer ruimte.

Ook is er in de ruimte een hoekje waar tussen het harde werken door even uitgerust kan worden. Een super schattig roestkleurig bankje ook van BePureHome. Op de muur is een gaaf behang geplaatst waar een oude Botter op te zien is. Vandaar de naam van de vergaderruimte.

In de ruimte is veel licht wat een positief effect heeft op effectief bezig zijn. Bij te veel licht kunnen de automatische screens naar beneden gedaan worden. Daarnaast is de ruimte ook nog eens leuk aangekleed met diverse planten, sierkussens, waxinelichtjes en lantaarns. Een erg gezellige ruimte dus!

 

De grote vergaderruimte Schokker

De vergaderruimte de Schokker is ook door EQ interieur ingericht. Deze ruimte wordt gekenmerkt door de enorme hoeveelheid licht dat er door de ramen heen komt. De ruimte heeft een hoekerker welke uitzicht geeft op het zwarte water. Alleen het uitzicht is al inspirerend. De betonnen vloer in combinatie met het zwarte plafond en de zwarte muren zorgt voor een industriële look. Het licht en de vooral gouden accessoires nuanceren het zwart mooi. De ruimte is een groot gezellig geheel.

 

Ook in deze meetingroom staan diverse stoelen van allerlei bekende merken die erg lekker zitten. De bureau's zijn door de meubelmaker op maat gemaakt en kunnen automatisch omhoog en naar beneden zodat je kan kiezen of je staand of zittend wil werken. In deze ruimte zijn veel opstellingen mogelijk door de grootte van de ruimte. Daarnaast heeft deze ruimte een grote lounge hoek met een bank en wat stoelen om heerlijk te kunnen ontspannen. Een special item: de City van VTWonen. Het is een daybed. Een stoel/bankje waar je heerlijk op kan liggen. Pas wel op dat je niet in slaap valt 😉

IMG_9068
IMG_0993
IMG_8600